[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Over Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR is momenteel een eenmanspraktijk:

Drs. Gerald van RijsewijkGerald van Rijsewijk 
Gerald van Rijsewijk is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als orthopedagoog. In 2004 heeft hij de Gezondheidszorg (GZ) opleiding afgerond en sindsdien is hij BIG geregistreerd. Hij heeft werkervaring binnen management, zorginstellingen, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg. Gerald is naast Praktijk GvR werkzaam als regiebehandelaar/GZ-psycholoog werkzaam bij de Opvoedpoli, waar hij ouders en gezinnen begeleidt die in een moeilijke situatie zitten of die hulp nodig hebben bij de ontwikkeling van hun kind. Bij de Opvoepoli is Gerald ook praktijkleider voor mensen in opleiding tot GZ-Psycholoog.

Vanaf 2010 voert Gerald een eigen psychologenpraktijk, Praktijk GvR, waar hij met veel plezier mensen met uiteenlopende klachten behandelt. Hij benadert mensen op een persoonlijke en open manier, waardoor de communicatie prettig en gelijkwaardig voelt. Gerald heeft een nuchtere en praktische instelling, waardoor er snel duidelijkheid komt in de behandeling en er vlot stappen kunnen worden gezet.

[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Meer weten? ” h4=”Neem dan vrijblijvend contact met ons op!”]Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06-28648464 of per mail: info@praktijkgvr.nl